Revista Outside prezintă adesea povestiri despre oamnei care și-au riscat viețile doar pentru a deveni faimoși.

   Larry Walters, de exemplu, a zburat într-un șezlong de plajă, suspendat fiind de 40 de baloane umplute cu heliu. Când a ajuns la înălțimea de 5000 de metri a început să tragă în baloane cu pușca cu alice pe care o avea cu el, coborând astfel înapoi pe pământ, unde a aterizat în siguranță.

   Francezul Jean Luc Antoni schiază pe pietre. În 1987 el a înregistrat recordul mondial la viteză, coborând pe o pârtie pietroasă din Franța, cu 97,6 km/h cu ajutorul unui monoshi. Deoarece frânarea este imposibilă, inventivul Antoni a ridicat un zid de carton la baza pârtiei și a intrat în acest zid ca să se poată opri. A supraviețuit.

   Reg Mellor, la vârsta de 72 de ani este încă campion mondial la ”nevăstuici la picior”. Acest concurs implică legarea pantalonilor concurentului la glezne, introducerea în pantaloni a două nevăstuici păroase, cu gheare ascuțite și cu dinți și mai ascuțiți, și cu un apetit carnivor extrem de mare. Apoi, cureaua concurentului este strânsă bine, după care ele stă în fața ”judecătorilor” cât poate de mult, în timp ce aceste animale încearcă să iasă afară.

   Reg Mellor deține recordul de 5 ore și 26 minute.

Ilustrații fierbinți, Wayne Rice.

Reclame